1. Prin Transfer Bancar

Cunoscut și sub numele de ordin de plată sau wire transfer este metoda clasică de a efectua plăți direct în contul firmei Webster & CO srl, doar după plasarea unei comenzi și în baza facturii sau facturii proforme primite pe e-mailul Dvs.

Datele necesare pentru efectuarea transferurilor bancare sunt următoarele:
Numele beneficiarului: sc Webster & CO srl

Banca ING RomaniaBanca ING ROMANIA:
SWIFT: INGBROBU
RO45INGB0000999903794547 – cont RON
RO21INGB0000999907371175 – cont EUR

Banca TransilvaniaBanca TRANSILVANIA:
SWIFT: BTRLRO22
RO34BTRLRONCRT0490270801 – cont RON
RO81BTRLEURCRT0490270801 – cont EUR


2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)
se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online în rate egale fără dobândă prin card de cumpărături.

După ce veți introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți, sistemul va detecta automat dacă este un card eligibil pentru plată în rate, la una din băncile agreate de către magazin și va afișa o listă de unde puteți alege numărul de rate dorit.


3. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Card STAR Forte

Acum e mai usor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.
Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 12 RATE fără dobândă.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic și BT Flying Blue Premium

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici ( http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere ) și plățile online devin mai simple ca oricând:

clip_image004-gif.pngRate fără dobândă icon-perioada.pngperioada de gratie de până la 56 de zile gratis comision zero la toate cumpărăturile fara dobanda plăți sigure pe internet

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea natională, fixă sau mobilă
*8028 Apelabil din orice rețea natională, fixa și mobilă
0264.594.337 Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional


4. Prin card de credit emis de BCR:

BCR-Card-bun_de_plata_combo-640x400.pngE ușor să faci cumpărături când ai CARDUL BUN DE PLATĂ de la BCR! Ai RATE fără dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plătește prin cardul tău de credit BCR pe website poli-titan.ro și beneficiezi de oferta standard de 12 rate fără dobândă!

Cine poate plăti în rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:
• BUN DE PLATĂ Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
• BUN DE PLATĂ Gold MasterCard sau Visa
• MasterCard GOLD EUR
• EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plăti online cu cardul, în procesul de comandă selectați opțiunea de plată "Online prin card bancar", introduceți datele cardului dvs BCR și numărul de rate dorit. Plățile online sunt procesate direct de către BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei și tu cardul BUN DE PLATĂ de la BCR?
• Aplică acum pe www.bcr.ro sau
• Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de către un operator bancar sau
• Apelează gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumpărături!


5. Prin card de credit emis de BRD Finance

BRD FInance

clip_image012_1.jpg

Uită de timpul petrecut în trafic și de aglomerația din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viață direct din confortul casei tale, cu doar un click :
- alegi produsele dorite
- alegi opțiunea de plată potrivită nevoilor tale și plătești rapid și în deplină siguranță :
a) plata cu perioadă de grație de până la 47 de zile : 0% dobândă pe parcursul perioadei de grație, 0% comision pentru tranzacția efectuată.
b) plată în rate cu 0% dobândă, alegând durata de rambursare potrivită bugetului tau și beneficiind de 0% comision pentru tranzacția efectuată.

Consultă detalii complete despre cardurile BRD Finance participante și opțiunile de plată, precum și exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


6. Prin card de credit emis de Alpha Bank

Apha Bank Credit Card

Description: Description: cid:image003.png@01D424D6.065DAA30

“Opțiunea de plată în rate cu 0% dobândă prin cardul tău de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold și Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite deținătorilor de carduri de credit în lei emise de bancă să beneficieze de o soluție de plată în rate flexibilă pentru bunurile/serviciile achiziționate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliați acestui serviciu.

 • Confortabil - Tot ce trebuie să faci este să selectezi numărul de rate în care dorești să rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzacția se va efectua în numărul de rate ales de tine exact la momentul efectuării plății;
 • Convenabil - Pentru a beneficia de 0% dobândă, trebuie să plătești lunar rata aferentă, egală cu costul bunurilor impărțit la numărul de luni ales pentru plată. Dacă sunt efectuate și alte tipuri de tranzacții, este necesară plata în întregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobândă 0%;
 • Flexibil - Poți alege plata în rate ori de câte ori dorești în limita liniei de credit aferentă cardului tău. Pe măsură ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tău de card;
 • Accesibil - Ești liber să folosești oricând plată în rate în orice magazin partener; ai libertatea să alegi numărul de rate care ți se potrivește cel mai bine;
 • Transparent - Extrasul de cont de card emis lunar îți va arăta de fiecare dataă ce rată trebuie sa plătești pentru luna curentă și suma ratelor viitoare rămase de plătit.


7.Prin card de credit emis de Piraeus Bank

Piraeus Bank CardAnul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!
Plătește prin cardul tău de credit pe website poli-titan.ro și poți beneficia de 12 rate fără dobândă!

Daca ești posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poți solicita plata în rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa și participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plăti online cu cardul în rate trebuie să:

 • Alegi opțiunea de plată "Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numărul de rate dorit.

Plățile online se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de Visa care asigură tranzacțiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplică acum pentru un card de cumpărături Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contactează-ne la 0800.801.802!

Product added to wishlist