Compania Webster & Co srl a luat ființă în anul 2005, în Oradea, activând în domeniul IT&C.
Din anul 2017 ne-am extins activitatea în domeniul echipamentelor și utilajelor HoReCa, prin comercializarea unei game diversificate de mobilier frigorific, echipamente și accesorii pentru bucătării profesionale. Deasemenea, oferim o gamă largă de produse second-hand din import.

La cerere, putem oferi și produse precum echipamente și componente frigotehnice (de exemplu: unități de aer condiționat, agregate frigorifice, evaporatoare, condensatoare, uleiuri pentru instalațiile frigotehnice, materiale de montaj și automatizare, etc.), la prețuri cât mai avantajoase.

Dintre mărcile comercializate, amintim: Linum, Rapa, Tefcold, Juka, Cebea, Gort, Igloo, Freor, Danfoss, Daikin, Stefani, Roller, Armacell, Bitzer, Guntner, Carel, Copeland, Fuchs, Totaline, Kelvion, Castel, Friga-Bohn, Sanhua, iar la cererea clienților putem găsi furnizori pentru alte mărci.

De asemenea, din anul 2019 am adăugat în portofoliul nostru, un produs inovator, fabricat în Italia, sub brevet internațional și anume un aditiv concentrat super lufribiant pentru autoturisme și autocamioane, cu care dorim să ne extindem și internațional

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați oricând, prin formularul de contact sau la adresa de e-mail: info@poli-titan.ro

Product added to wishlist