Termeni și condiții

Clienții Webster&Co SRL pot fi atât persoane jurdice cât și persoane fizice.

Prețurile afișate pe acest site sunt în EUR și conțin TVA. Facturarea se va face în LEI (RON) la cursul BNR din data facturării. Prețurile de pe acest site pot diferi de cele curente deoarece între momentul unor eventuale modificări a prețurilor și publicarea acestora pe site poate trece un timp nedeterminat.

Puteți să plasați comanada dumneavoastră direct de pe site, prin telefon, sau e-mail. Comanda dumneavoastră va fi procesată în cel mai scurt timp de departamentul nostru de vânzări.

Vă rugăm să nu faceți plăti în contul nostru decât după ce vi s-a confirmat comanda și ați primit factura proformă. Numai astfel aveți garanția că produsele comandate se află pe stoc în cantitatea dorită și v-au fost rezervate.

Transportul cade integral în sarcina cumpărătorului, cu excepția situațiilor stabilite diferit, de comun acord. În cazul în care se dorește returnarea produsului, indiferent de motive, taxa de transport pentru retur este suportată de către cumpărător. Se recomandă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Aceeași procedură se respectă și în cazul schimbării unui produs.

Imaginile au numai titlu de prezentare și nu generează obligații contractuale.Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Denumirea și logo-ul aparțin în exclusivitate Webster&Co SRL. Întreg conținutul website-ului, adică textele, desenele, grafica, butoanele, fișierele audio, video și/sau alt format și programarea aparțin exclusiv al SC Webster&Co SRL. Aranjarea, poziționarea, împărțirea, ansamblul elementelor parte a conținutului acestui website aparțin exclusiv SC Webster&Co SRL. Acestea și împreună cu tot conținutul sunt protejate de legea română și legile internaționale ale copyrightului. poli-titan.ro, Webster&Co și alte logouri, mărci comerciale, slogane, nume comerciale sunt mărci ale SC Webster&Co SRL, asociaților sau partenerilor ei și folosirea acestora fără acord expres scris este interzisă. Este interzisă de asemenea folosirea oricărei mărci în oricare manieră care ar crea confuzie, discreditare, desconsiderare a Webster&Co.Politica de returnare

Produsele achiziționate la distanță (on-line) se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului său, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

SC Webster&Co SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

Definiția contractului de vânzare: orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează să plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit că orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare. (consumator - orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afară activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale)

Unele produse sunt marcate cu un sigiliu aplicat de producător pe ambalaj. Acest sigiliu nu este prezent în mod obligatoriu, prezența lui fiind specifică producătorului. Prezența sigiliului nu este obligatorie pentru a demonstra că produsul este exact în formă și condițiile în care a fost eliberat de către producător. Deteriorarea sigiliului nu aduce nici o limitare dreptului de renunțare la contract.

Nu se acceptă renunțarea la cumpărare sau returnarea produselor pentru situațiile:

- Produse care nu sunt folosite conform destinației lor și care nu respectă specificațiile tehnice de funcționare menționate în manualele de utilizare.

- Invocarea de motive ce fac referire la caracteristicile produselor prezente în pagină produsului și de care consumatorul a luat la cunoștință.Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

În urma retragerii din contract, vom rambursa prețul produsului în termen de 14 zile calendaristice de la data la care am primit decizia de retragere din contract. Rambursarea prețului va fi efectuată prin transfer bancar în contul furnizat de către client în scris.

Ne rezervăm dreptul de a amână rambursarea până la dată recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării. Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de către consumator și pot fi influențate de dimensiunea și greutatea produselor returnate.

Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale.Obligațiile care revin consumatorului

Produsele sunt înmânate SC Webste&Co SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fără întârziere nejustificată și în decurs de maxim 14 zile de la anunțarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suportă costurile de returnare.

Consumatorul este responsabil doar în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.Produse excluse, fără drept de returnare

a) produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar

b) produse susceptibile de a se deteriora sau a expiră rapid

c) produse consumabile desigilate aferente oricărei categorii de produse din ofertă

d) produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

e) produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

f) produsele aduse în stoc în urma unei comenzi speciale ferme și a efectuării plății în avans, nu pot fi returnate

Aceste excepții se aplică conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014.Retur de produse

Puteți solicita returul de produse în următoarele cazuri:

- Produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicită returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil.

- Produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție. În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, în urmă notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen de 48 de ore de la primirea produsului

- Produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor vă este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

- Produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Costurile de retur pentru situațiile prezentate mai sus (nu și în cazul renunțării la cumpărare) cad în sarcina magazinului nostru.

Solicitările de retur se notifica prin e-mail la adresa info@poli-titan.ro sau prin prezentarea la sediul SC Webster&Co SRL (Tămășeu nr.146, jud. Bihor) cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Vă recomandăm expedierea prin curier.Mențiune

În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, în ambalajul original și însoțite de toate accesoriile și documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor duce la refuzarea returului.

Orice modificare a stării produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibilă vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusă unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care au fost livrate; taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat către client la recepționarea produselor deteriorate/modificate.

Product added to wishlist