Aditiv concentrat super lubrifiant poli-titan (600k)

600k

Aditiv concentrat super lubrifiant poli-titan 3750gr (600k) - pentru autocamioane, autobuze și autoutilitare

- Consum combustibil redus cu 3-10%

- Nivel zgomot motor redus cu 50%

- Reducerea frecării dintre piese cu 85%

- Costuri de întreținere reduse

- Protejarea mediului înconjurător

Aditivul concentrat super lubrifiant poli-titan (600k) este un aditiv pentru uleiul de motor, numai pentru autocamioane, autobuze și autoutilitare fără filtru de particule (DPF), care asigură parcurgerea a 600.000 km, fără a fi necesar schimbul de ulei sau filtru de ulei. Este brevetat de producătorul italian, care a obținut licența de producție din partea statului italian. Produsul este compus în principal din 3 elemente. Din cauza confidențialității industriale nu vor fi publicate formule sau denumiri specifice ale componentelor, însă este menționată categoria de apartenență.

Prin urmare prima componentă este un polimer special, utilizat de către NASA la nave spatiale, care reduc frecarea pieselor cu pana la 85%.

Al doilea element este titanul, care nu permite bacteriilor sa agreseze uleiul si astfel uleiul de motor nu se va degrada.

Al treilea element este o cantitate mică de ulei, dintr-o formulă exclusivă, provenind direct din rafinăriile producătorului italian.

Avantaje:

- Formulă unică brevetată internațional

- Durata de viață a motorului crescută cu 100%

- Consum combustibil redus cu 3-10%

- Nivel zgomot motor redus cu 50%

- Reducerea frecării dintre piese cu 85%

- Costuri de întreținere reduse

- Protejarea mediului înconjurător

Mod de utilizare: Adaugarea aditivului trebuie facuta doar in momentul schimbului de ulei si la service-uri autorizate. Dupa ce se goleste baia de ulei, se adauga prima data aditivul concentrat (se agita flaconul inainte de deschidere, se toarna jumatate, se inchide recipientul si se agita din nou si se adauga restul aditivului), apoi se adauga uleiul cat permite capacitatea baii de ulei.

3750 grame de aditiv se poate folosi la băi de ulei cu capacitate maximă de 40 litri.

După adăugare, este recomandat să se parcugă 5 km la turație minimă, pentru ca toate piesele să fie lubrifiate corespunzător. Efectele se vor observa imediat, dar se vor resimți în totalitate, după parcurgerea a 5.000 de km.

Greutate
3750gr
Dimensiuni
17,5 / 15,5 / 25 cm (L / l / î)
No reviews
Product added to wishlist