Aditiv concentrat super lubrifiant poli-titan (300k)

300k

Aditivul concentrat super lubrifiant POLT-TITAN 750gr (300k) - pentru ulei motor autoturisme

- Consum combustibil redus cu 20%

- Nivel zgomot motor redus cu 50%

- Reducerea frecării dintre piese cu 85%

- Costuri de întreținere reduse

- Protejarea mediului înconjurător

Aditivul concentrat super lubrifiant POLI-TITAN este un aditiv pentru uleiul de motor, pentru autoturisme fără filtru de particule (DPF), care asigură parcurgerea a 300.000 km, fără a fi necesar schimbul de ulei sau filtru de ulei. Este brevetat de producătorul italian, care a obținut licența de producție din partea statului italian. Produsul este compus în principal din 3 elemente. Din cauza confidențialității industriale nu vor fi publicate formule sau denumiri specifice ale componentelor, însă este menționată categoria de apartenență.

Prin urmare prima componentă este un polimer special, utilizat de către NASA la nave spațiale, care reduc frecarea pieselor cu până la 85%.

Al doilea element este titanul, care nu permite bacteriilor să agreseze uleiul și astfel uleiul de motor nu se va degrada.

Al treilea element este o cantitate mică de ulei, dintr-o formulă exclusivă, provenind direct din rafinăriile producătorului italian.

Avantaje:

- Formulă unică brevetată internațional

- Durata de viață a motorului crescută cu 100%

- Consum combustibil redus cu 20%

- Nivel zgomot motor redus cu 50%

- Reducerea frecării dintre piese cu 85%

- Costuri de întreținere reduse

- Protejarea mediului înconjurător

Mod de utilizare: Adăugarea aditivului trebuie făcută doar în momentul schimbului de ulei și la service-uri autorizate. După ce se golește baia de ulei, se adaugă prima dată aditivul concentrat (se agită flaconul înainte de deschidere, se toarnă jumatate, se inchide recipientul și se agită din nou și se adaugă restul aditivului), apoi se adaugă uleiul cât permite capacitatea băii de ulei.

750 grame de aditiv se pot folosi la băi de ulei cu capacitate maximă de 8 litri.

După adăugare, este recomandat să se parcugă 5 km la turație minimă, pentru ca toate piesele să fie lubrifiate corespunzător. Efectele se vor observa imediat, dar se vor resimți în totalitate, după parcurgerea a 5.000 de km.

Greutate
750gr
Dimensiuni
10,5 / 6 / 22,5 cm (L / l / î)
No reviews
Product added to wishlist